ساناز مينايي در ادامه گفت: اين خط ساندويچي با استفاده از هزاران کيلوگرم مواد غذايي بين 15 هزار شهروند تهراني تقسيم ميشود.
وي در تشريح مواد تشکيل دهنده ساندويچ يادآور شد: 1400 کيلوگرم گوشت مرغ و شترمرغ، 1700 متر نان، 1200 کيلوگرم پياز، 1000 کيلو فلفل دلمه و مجموع 800 کيلوگرم سس مايونز و خردل در تهيه اين ساندويچ استفاده شده است.
وي در خصوص اولين جشنواره بينالمللي غذا و تندرستي اظهار کرد: اين جشنواره همزمان با روز جهاني غذا در تاريخ 24 تا 26 مهر در پارک ملت تهران برگزار شد.
مينايي گفت: اين جشنواره توسط اداره کل امور بانوان شهرداري تهران و مؤسسه فرهنگي و هنري ساناز و سانيا برگزار شد و شامل بخشهاي ملي و بينالمللي بود.
وي تصريح کرد: آموزش تزئينات مواد غذايي، سفره آرايي، مسابقه بزرگ آشپزي در بخشهاي بينالمللي و داخلي و روشهاي تغذيه سالم و مشاوره تغذيه و معرفي قابليتهاي صنايعغذايي کشور در کنار تهيه طولانيترين خط ساندويچي جهان از ديگر بخشهاي اين جشنواره بود./115
انتهای پیام/